Lees de beoordelingen van onze klanten verzameld door Trustpilot!


Vragen? Mail:

astrid@jijwel.nl

 

Winkelwagen

Artikelen - € 0,00

Ruilen & retour

Ben je niet 100% tevreden? Wil je een andere maat? Bij Jijwel.nl kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, je bestelling altijd weer retour sturen of ruilen. Sluit wel je pakbon bij je terugzending in! Je krijgt altijd je geld terug, met uitzondering van de uitverkoop vanaf 40% korting.

Retouradres
Je kunt het pakket retour sturen naar:
Jijwel.nl
Nachtegaalweg 19
8191 XZ Wapenveld

Zorg ervoor dat je pakket voldoende is gefrankeerd.

Ruilen
Wil je het artikel ruilen of een andere maat bestellen? Stuur dan de kleding met de pakbon retour en bestel daarna opnieuw op Jijwel.nl het gewenste artikel in de door jouw gewenst maat.

Altijd geld terug
Je krijgt bij Jijwel.nl altijd je geld terug, met uitzondering van de uitverkoop vanaf 40% korting. We storten het bedrag terug op de rekening waarmee je ook betaalde. Voor onze buitenlandse klanten is het belangrijk om je bankrekeningnummer, IBAN en BIC code duidelijk te vermelden op de pakbon. Jijwel.nl zal binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten op je rekening.

Voorwaarden
Jijwel.nl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien de artikelen:
- De aangehechte artikelkaartjes zijn verwijderd;
- Gedragen en/of gewassen zijn;
- Beschadigd zijn ten gevolge van gebruik;
- Niet in de originele verpakking retour zijn gezonden;
- Niet binnen 14 dagen na aflevering in ons bezit zijn;
- Het pakket niet of onvoldoende was gefrankeerd.

Vragen?
Heb je nog vragen over het ruilen en retour zenden van kinderkleding bij Jijwel.nl? Stuur een mail naar: astrid@jijwel.nl of neem contact op met onze klantenservice via Facebook.

 

Liefs,