Lees de beoordelingen van onze klanten verzameld door Trustpilot!


Vragen? Mail:

astrid@jijwel.nl

 

Winkelwagen

Artikelen - € 0,00

Persberichten1 april 2011
Jijwel.nl opent eerste stenen winkel

WAPENVELD – De onlangs geopende kinderkleding website www.jijwel.nl opent haar eerste stenen winkel. Two Friends Fashion in Wapenveld gaat naast damesmode ook kinderkleding aanbieden.

Jijwel.nl is al geruime tijd op zoek naar stenen winkels om haar kinderkleding te presenteren. Zaterdag wordt de eerste winkel in Wapenveld feestelijk geopend.
 
Astrid van jijwel.nl: “Wij zijn al geruime tijd opzoek naar een stenen winkel om onze collectie te presenteren. We beginnen vandaag in Wapenveld bij Two Friends Fashion. De website en winkel kunnen elkaar perfect aanvullen”

Jijwel.nl is op zoek naar meer stenen winkels in Nederland om haar collectie kinderkleding van merken zoals KIK-KID, Bomba, Kiezeltje, Joe Color, Moodstreet, Kidz-Art, 4FunkyFlavours, Molo Kids, Design Heroes, etc. te presenteren. Astrid: “Sommige moeders willen gewoon eerst de kwaliteit van de stoffen voelen in hun vingers voordat ze fan worden van het merk. Daarvoor is een stenen winkel noodzakelijk. Herhaal aankopen kunnen dan heel gemakkelijk via internet op www.jijwel.nl”.

Jijwel.nl, een initiatief van internet ondernemer Erik Brink, is op zoek naar meer stenen winkels. “Wij zijn op zoek naar winkeliers die intensief met ons willen samenwerken. Wij leveren de kinderkleding en de know-how van de merken. De eigenaar van de winkel kent de lokale markt en klanten. Samen selecteren we een collectie die past bij de doelgroep. We kunnen snel schakelen en tussentijds het aanbod aanpassen als het moet. Wat over is of niet loopt verkopen we online. De winkelier heeft geen voorraadrisico meer. Een win-win situatie voor beide partijen.”

Two Friends Fashion is inmiddels al 2 jaar een begrip in Wapenveld. Anneke: “We zijn in 2009 gestart met de verkoop van dameskleding. Al snel vroegen onze klanten naar kinderkleding. We zijn blij dat we deze kinderkleding nu ook in onze winkel kunnen aanbieden.”9 maart 2011
Weerman stapt in kinderkleding
Ex-CEO weeronline.nl in de kleertjes

WAPENVELD - Wat doe je als je compleet bent uitgepraat over het weer? Na de verkoop van weeronline.nl investeert ex-CEO Erik Brink in de kinderkleding branche. Reclamebureau Fabrique uit Delft wist de weerman te overtuigen en realiseerde de waanzinnig leuke webshop www.jijwel.nl voor stijlbewuste moeders.

Elk kind heeft een eigen kledingstijl
Brink werd enthousiast nadat zijn vrouw Astrid hem wees op een kinderkleding webshop die te koop stond. Erik Brink: 'Er zijn veel websites op internet waar je kinderkleding kunt kopen, maar de meeste shops zijn amateuristisch opgezet en de service is ronduit slecht'. Om van de site een succes te maken nodigde Brink een aantal partijen uit voor een pitch. Fabrique uit Delft wist de weerman te verleiden met hun creatieve idee voor een onderscheidende shopbeleving en kregen de opdracht. Zij ontwikkelden een kinderkleding site die gebaseerd is op persoonlijke service en de 5 eigentijdse stijlen kinderkleding: Stoer, Hip, Trendy, Nautic en Rock Chick. Een moeder van nu vindt op jijwel.nl kinderkleding die helemaal past bij haar eigen stijl en die van haar kinderen.

Online shop beleving
Op jijwel.nl staat een grote collectie kinderkleding, babykleding, hippe accessoires en feestelijke kado's. Jijwel.nl biedt kinderkleding in de maten 50 t/m 176, voor jongens en meisjes van 0 tot en met 14 jaar. Er wordt redactionele aandacht besteedt aan de merkkleding op jijwel.nl en in het lookbook zijn modelfoto's aanwezig om te kijken hoe de kleding precies valt. Op jijwel.nl tref je merkkleding van o.a. Moodstreet, Bomba for Girls, Kiezeltje, Molo Kids en 4funkyflavours.

Gratis verzending en retour
Op jijwel.nl kunnen moeders heerlijk shoppen zonder verzendkosten te moeten betalen en ook het ruilen van kinderkleding en het retour zenden is gratis. Persoonlijke service Astrid Brink is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Jijwel.nl. Erik Brink: ‘ik heb Astrid geholpen bij de realisatie van jijwel.nl. De webshop is waanzinnig leuk geworden en ik weet zeker dat zij er een groot succes van gaat maken. Astrid is zeer betrokken, creatief en weet als moeder als geen ander waar winkelende moeders van nu naar op zoek zijn’. Klanten die vragen hebben over de collecties kunnen meteen persoonlijk contact opnemen met jijwel.nl via Facebook, Twitter en Hyves. Daarnaast houdt Astrid bezoekers persoonlijk op de hoogte via haar eigen blog met leuke tips over de laatste kindermode trends, nieuwe collecties en acties.

Kindprofiel
Op jijwel.nl kunnen moeders een profiel aanmaken voor hun eigen kinderen. Daarmee krijgen zij direct de nieuwe collectie kinderkleding gepresteerd in de juiste maat en in de stijl waar haar kind zich prettig in voelt.