Lees de beoordelingen van onze klanten verzameld door Trustpilot!


Vragen? Mail:

astrid@jijwel.nl

 

Winkelwagen

Artikelen - € 0,00

Over jijwel.nl
Jijwel.nl is een inspirerende online shop met kinderkleding voor jouw kids. Jijwel.nl richt zich tot stijlbewuste moeders die voor haar kinderen altijd op zoek is naar de beste en mooiste kinderkleding.

Persoonlijk
Op Jijwel.nl vind je kinderkleding voor jouw kids. Om snel de nieuwste collectie, maar ook de beste aanbiedingen te bekijken kun je een persoonlijk profiel aanmaken voor je kids. Je ziet dan in één oogopslag welke kleertjes jouw kids passen.

Snelle klantenservice
Omdat jij centraal staat op jijwel.nl vinden we een snelle klantenservice erg belangrijk. Via Hyves, Facebook en Twitter kunnen we je snel helpen met veel vragen. Heb je een vraag laat het ons dan direct weten.

Onze merken
We zijn trots op onze merken en hebben nauw overleg met de ontwerpers. Jijwel.nl wil merkkleding de plaats geven op internet die het verdiend. Naast een ruim aanbod per merk vindt je op Jijwel.nl foto's van kinderen die de kleding dragen. Daarnaast kun je op Jijwel.nl zelf jouw mening of ervaring met een bepaald kinderkleding merk achterlaten. Bij Jijwel.nl vind je kinderkleding van de volgende merken: KIK*KID, Bomba for Girls, Molo Kids, 4FunkyFlavours, Bampidano, Beebielove, Moodstreet, Love Therapy, Litte Feed, Falke, Brian and Nephew, Week end a la Mer, Kiezeltje, Kidz-Art, Pom Pom, Jo van Kleef, Design Heroes.

Geschiedenis
Jijwel.nl is begonnen in een winkel aan de Marathonweg in Amsterdam onder de naam Kid & Kiki. Na opening van de winkel kwam er al snel een website online onder de url www.kidenkiki.nl. De verkoop van kinderkleding op internet groeide snel en daarom werd begin 2009 de winkel gesloten. Eind 2009 werd de website overgenomen door Astrid Brink. Op 1 februari werd www.kidenkiki.nl geheel vervangen door een nieuwe webshop onder de naam Jijwel.nl. Jijwel.nl is nu één van de grootste online kinderkleding shops in Nederland.

 

Vragen?
Heb je nog vragen over jijwel.nl? Stuur een mail naar: astrid@jijwel.nl of neem contact op met onze klantenservice via Facebook, Hyves of Twitter.

 

Liefs,

 

 

Ps: Heb je zin om mijn blog te lezen?