Lees de beoordelingen van onze klanten verzameld door Trustpilot!


Vragen? Mail:

astrid@jijwel.nl

 

Winkelwagen

Artikelen - € 0,00

Gratis verzending

Bij Jijwel.nl betaal je GEEN verzendkosten vanaf € 49,95 voor je kinderkleding bij levering in Nederland.

 

Als je voor 15:00 uur bestelt, zal Jijwel.nl je bestelling nog op dezelfde dag verwerken en versturen. De verzendtijd is gemiddeld één tot 2 werkdagen in Nederland. In de meeste gevallen geldt dus: Vandaag besteld, morgen in huis! Op alfleveradressen in Belgie kan de verzending soms wat langer duren, tussen de 2 en 4 werkdagen.

 

Alle pakketten van Jijwel.nl worden bezorgt door PostNL. Zo gauw als je bestelling is ons magazijn is ingepakt ontvang je van Jijwel.nl een e-mail met daarin een track & trace nummer. Zo ben je altijd op de hoogte waar je bestelling zich bevindt. Via de website www.tracktrace.nl kun je je bestelling volgen.

Internationaal verzenden
Jijwel.nl verstuurt naar de meeste landen in Europa. Klik hier voor meer informatie, de tarieven en de duur van de levering naar landen in Europa. Wil je je bestelling laten versturen naar een ander land in de Wereld dan genoemd in de lijst, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vragen?
Heb je nog vragen over de bezorging van je bestelling bij jijwel.nl? Stuur een mail naar: astrid@jijwel.nl of neem contact op met onze klantenservice via Facebook.

 

Liefs,