Lees de beoordelingen van onze klanten verzameld door Trustpilot!


Vragen? Mail:

astrid@jijwel.nl

 

Winkelwagen

Artikelen - € 0,00

Betalen bij Jijwel.nl

 

Met acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Jijwel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een acceptgiro van AfterPay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Jijwel.nl betalen met acceptgiro tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via Afterpay. Bent u al bekend bij Afterpay kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Vragen?
Heb je nog vragen over de betaalmethode bij Jijwel.nl? Stuur een mail naar: astrid@jijwel.nl of neem contact op met onze klantenservice via Facebook.

 

Liefs,